Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η άποψη της ΓΕΑ

ΠΡΟΣ: ΕΣΠΕΘΡ.-ΑΝ.ΜΑΚ.
                                 
      Κατόπιν του με αριθ. 130/2-6-2011 εγγράφου σας, παραθέτουμε τις απόψεις μας,σχετικα με την διεξαγωγη των πρωταθλημάτων της Περιφέρειάς μας για την αγων. Περίοδο 2011-2012 , σε σχέση με το πρόβλημα ρευστότητας του Ελληνικού Δημοσίου και κατά συνέπεια της ΕΟΠΕ.
   Είναι δεδομένο ότι η αποδοχή από την πλειοψηφία των Σωματείων του προταθέντος από την ΕΟΠΕ διακανονισμού εξόφλησης     των   παλαιών   οφειλών    2006-07,     2008-09,   και    2009-10   δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Επι πλέον προστέθηκαν και οφειλές της περ. 2010-11 [ από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι Μαιο του 2011]
    Δεν μπορούμε κατά συνέπεια να συζητάμε για την νέα αγωνιστική  περίοδο 2011-12 με όρους προκήρυξης και σε ότι αφορά τα οικονομικά,όπως οι παλιές προκηρύξεις. Εάν λοιπόν η ΕΟΠΕ δεν θα είναι σε θέση να αναλάβει καμμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στα Σωματεία, για τις μετακινήσεις τους, με την συμμετοχή τους σε κάποια ή και σε όλα τα πρωταθλήματα της Περιφέρειας, αυτό θα πρέπει να μνημονευτεί ρητά  στις γενικές και ειδικές προκηρύξεις, και τα Σωματεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εννοείται ότι σ’ αυτή την περίπτωση η ΄΄υποχρέωση΄΄ για συμμετοχή σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ή ακόμα η επιβολή ποινών για πιθανή αποχώρηση μετά την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος για οικονομικούς λόγους δεν πρέπει να αναφέρονται στις προκηρύξεις. 
    Ευχόμαστε να βρεθεί λύση για την απρόσκοπτη διεξαγωγή και της καινούργιας αγων. Περιόδου 2011-12 . Τα Σωματεία πάντως είναι στα όριά τους.

                                                                    Αλεξ/πολη 03-6-2011

ΜΕ ΤΙΜΗ

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΣΤ.                                             ΓΙΑΓΟΥΡΤΑΣ ΕΥΑΓ.