Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Πετυχημένη η διοργάνωση beach volley Juniors της A' Περιφέρειας

Την Κυριακή το απόγευμα έπεσε η αυλαία των Τελικών Beach Volleyball 2011 Juniors Regional της A' Περιφέρειας που ξεκίνησαν την Παρασκευή στο Ε.Α.Κ. Αλεξανδρούπολης, με πολλές συμμετοχές και ικανοποιητική προσέλευση θεατών, για την ανάδειξη των πρωταθλητών και πρωταθλητριών Κ20 & Κ17 της Περιφέρειας, που θα την εκπροσωπήσουν στους Τελικούς των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, στις αντίστοιχες κατηγορίες.
Στο τελευταίο παιχνίδι για τους πρωταθλητές Αγοριών Κ-17, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το δίδυμο ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ-ΚΕΣΚΙΝΗΣ, επικράτησε με 2-1 των ΠΑΝΤΙΡΗ-ΓΙΑΝΑΚΙΔΗ.
Πιο μπροστά στον τελικό των Κοριτσιών Κ-17 οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,νίκησαν με 2-0 τις ΜΟΥΖΑΚΙΔΟΥ-ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ.
Από την Παρασκευή είχαμε ήδη τους πρωταθλητές στην Κατηγορία Κ-20 των αγοριών, που είναι το δίδυμο ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ Γιάννης & ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Γρηγόρης, γεννηθέντες και οι δύο το 1994.
Οι αγώνες, διοργανώθηκαν από το Summer Volleyball Camp- Εθνικού Αλεξ/πολης και τον Α.Ο.Δ. Αλεξ/πολης, υπό την αιγίδα της Ένωσής μας, που δια του Προέδρου της κ. Ευστράτιου Μαρασλή, απένειμε κύπελλα στις νικήτριες ομάδες, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες επιδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Ευχόμαστε στους νικητές καλή επιτυχία στους Τελικούς των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων και στους διοργανωτές, πάντα επιτυχίες.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως όλες οι διαιτησίες, έγιναν αφιλοκερδώς, από παλαίμαχους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.









ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

ΑΓΟΡΙΑ Κ-20


ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-17

ΑΓΟΡΙΑ Κ-17