Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τιμή στον Στράτο Μαρασλή

Η παρουσία τους στην εκδήλωση κλήρωσης της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, έδωσε ένα διαφορετικό και συνάμα νοσταλγικό χρώμα στη βραδιά...Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης πλημμύρησε από βολεϊκές αναμνήσεις κατά τη διάρκεια των ειδικών βραβεύσεων ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στο αγαπημένο τους άθλημα.
Ανάμεσά τους και ένας ακούραστος εργάτης του Εβρίτικου βόλεϊ, με ενεργή και καθημερινή παρουσία στα πράγματα των ομάδων της Αλεξανδρούπολης (Εθνικού, ΓΕΑ και Νίκης), ο πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και ανατ. Μακεδονίας.

Σε συνομιλία που είχαμε, ο κ. Μαρασλής μας είπε τα εξής: «Υπάρχει ικανοποίηση, για την αναγνώριση της δικής μου παρουσίας και προσφοράς μετά από τόσα χρόνια στον χώρο του βόλεϊ. Ομολογουμένως ήταν μια συγκινητική στιγμή, ιδιαίτερα, όταν βρέθηκα μαζί με τους υπόλοιπους σημαντικούς ανθρώπους για το άθλημα στη Βόρεια Ελλάδα, με τους οποίους μας συνέδεε μια μακρόπνοη παρουσία στα κοινά του βόλεϊ. Μακάρι να γίνονται και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Άλλωστε, προσφορά δεν είναι μόνο το χρήμα αλλά η παρουσία στην καθημερινότητα και αυτό είναι το σημαντικό. Εκτιμώ ότι στο πρόσωπό μου τιμήθηκε ο Εθνικός αλλά και όλη η περιοχή του Έβρου για τα όσα έχει πετύχει. Στόχος μου πάντα ήταν και θα είναι η καλύτερη παρουσία μέσα στον χρόνο των ομάδων του τόπου μου. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνέχεια σε αυτό που κάνουμε»
Αντιγραφή από το www.thrakisport.gr