Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ευρωκατασκήνωση Θάσου

Προς: Σωματεία Α’ Περιφέρειας
Σας γνωρίζουμε ότι η «Ευρωκατασκήνωση Θάσου» μας κατέθεσε πρόταση για την διοργάνωση τουρνουά βόλεϊ στις 16-28 Αυγούστου 2012 στις εγκαταστάσεις της, αποστέλλοντας την Προσφορά που σας επισυνάπτουμε.
Σε περίπτωση αποδοχής της αναφερόμενης Προσφοράς, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
           Tης Ε.Π.Ε ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ  ΘΑΣΟΥ  Γ. Παπανδρέου 38, Θεσσαλονίκη, προς Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης & Αν.Μακεδονίας, Μιαούλη 12, Αλεξανδρούπολη για διάθεση στα σωματεία της.                   
            Η κατασκήνωσή  μας  λειτουργεί  σύμφωνα  με άδεια της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Καβάλας, στο Λιμένα της Θάσου από το 1980, σε περιοχή δασώδη, μακριά από κεντρικές αρτηρίες, εκτός κατοικημένων περιοχών.
           Διαθέτει μόνιμες κτιριακές εγκαταστάσεις  μαγειρείων, εστιατορίων, αποχωρητηρίων  και λουτήρων σε αριθμό ανάλογο προς τον αριθμό των φιλοξενούμενων κατασκηνωτών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το σχετικό διάταγμα και τις υπουργικές αποφάσεις για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων, καθώς επίσης και ασφαλιστήριο συμβόλαιο μιας από τις λειτουργούσες νόμιμα στην Ελλάδα Ασφαλιστικές Εταιρείες για κάθε κίνδυνο που αφορά τους κατασκηνωτές.
            Η τραπεζαρία φαγητού διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό, με ανοξείδωτα σκεύη.
 Τα λουτρά και οι τουαλέτες διαθέτουν ζεστό-κρύο νερό.
  Διαθέτει πισίνα, ανάλογη σε μέγεθος προς τον αριθμό των κατασκηνωτών, καθώς επίσης και ανάλογο εξοπλισμό και δάσκαλο κολύμβησης. Επίσης, τηρούνται οι κανόνες υγιεινής (απολύμανση κ.λ.π.).
            Διαθέτει γήπεδα αθλοπαιδιών  και  καλά εξοπλισμένο κέντρο  παιδικής  χαράς, μόνιμες εγκαταστάσεις υπνωτηρίων και δύο λεωφορεία για την καθημερινή μεταφορά  στη θάλασσα, πλήρεις και ακίνδυνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πλήρη εγκατάσταση παροχής νερού και τηλεφωνικές συνδέσεις.
           Υπάρχει ηλεκτρική γεννήτρια.
           Υπάρχει πλήρες σύστημα πυρόσβεσης  και πυρασφάλειας.
           Παρέχει την απαιτούμενη ψυχαγωγία με παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα (βραδιές ινδιάνων, θεάτρου, καραγκιόζη, πάρτυ με πιτζάμα, καρναβάλι, καλλιστεία, κουκλοθέατρο, ντισκοτέκ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μουσικές  εκδηλώσεις και κυνήγι των θησαυρών με πειρατικά σενάρια). Οι εκδηλώσεις είναι κοινές για όλους τους κατασκηνωτές και χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση των κατασκηνωτών.
          Διαθέτει αρχηγό καθηγητή σωματικής αγωγής , κοινοτάρχες πτυχιούχους σωματικής αγωγής, ή παιδαγωγικών σχολών ή ανώτατων  σχολών, καθώς και ειδικευμένους ομαδάρχες.
           Διαθέτει  αναρρωτήριο και ιατρείο επαρκώς οργανωμένα και εξοπλισμένα με πλήρες φαρμακείο, στο οποίο υπηρετούν καθ’ όλην την κατασκηνωτική περίοδο και καθ’ όλον το εικοσιτετράωρο και για όλες τις ημέρες (εργάσιμες, γιορτές, αργίες κ.λ.π.) ένας γιατρός και μία αδελφή νοσοκόμος πτυχιούχος Τριετούς Φοίτησης.
           Διαθέτει  ειδικό μάγειρα, βοηθό μάγειρα και επαρκές προσωπικό στο μαγειρείο και στην τραπεζαρία.
            Διαθέτει τραπεζαρία ανάλογα προς τον αριθμό των  κατασκηνωτών για την καλή εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών.
            Η κατασκήνωση προσφέρει στους κατασκηνωτές πέντε γεύματα ημερησίως ( πρωινό, πρόγευμα, γεύμα, πρόδειπνο και δείπνο ) από υλικά πρώτης ποιότητας.
       
Η ημερήσια αποζημίωση ειδικά για τα παιδιά των συλλόγων σας ορίζεται στο ποσό των 20 ευρώ για τουρνουά βόλλευ στην κατασκήνωση.
 Χρονική περίοδος τουρνουά  από 16/08/2012 έως 26/08/2012, 10 ημέρες (200 ευρώ)
Δωρεάν συμμετοχή μέσω ασφαλιστικών ταμείων που καλύπτουν το κόστος διαμονής σε κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 χρονών.  
 


                                                                                   Θεσσαλονίκη 22 Μαίου 2012
 Η Διαχειρίστρια
                                                                                         
Καπόλλα Ολυμπία