Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

GOA Juniors regional 2012

Πετυχημένο, τόσο αγωνιστικά, όσο και (ιδιαίτερα) οργανωτικά, το 1ο τουρνουά beach volley “Juniors regional 2012” της Α’ Περιφέρειας Ε.Ο.ΠΕ. που διοργανώθηκε το Σάββατο 07 & και την Κυριακή 08 Ιουλίου 2012, στην Παραλία Μαγγάνων Ξάνθης.
Στον τελικό της κατηγορίας Κ 20 Νέων τα ξαδέλφια Γιώργος & Γιώργος ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, επεκράτησαν στον τελικό των ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ, σε ένα πολύ ενδιαφέροντα αγώνα , με 2-0 σετ (21-13, 23-21).
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές του τουρνουά, GOA Maggana beach bar, και Τάκη Μπέρτο, αλλά και τους χορηγούς του τουρνουά, Fresh co. café, Hatzimesti sports, που κατόρθωσαν να διοργανώσουν ένα αξιόλογο και άρτιο, από κάθε άποψη τουρνουά, παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους.

Αξίζει να αναφερθεί το ενδιαφέρον που έδειξαν για τη διοργάνωση ο Δήμος ΤΟΠΕΙΡΟΥ, ο Πρόεδρος του ΕΡΜΟΓΕΝΗ Ξάνθης κ. ΤΣΟΤΡΑΣ Τέλης, ο κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ και ο κύριος Θέμης ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ από τους ΘΡΑΚΕΣ.
Στα πλαίσια του τουρνουά, διεξήχθη μίνι σεμινάριο-camping, για τις βασικές αρχές του beach volley, από τον νέο τεχνικό υπεύθυνο του Φοίνικα Σύρου κ. Χρήστου Πάτρα.
Το σίγουρο είναι, ότι έγινε μια αρχή, και το «μεράκι» των διοργανωτών, υπόσχεται όλο και καλύτερα τουρνουά τα επόμενα χρόνια!