Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Προπόνηση της Εθνικής Παίδων στην Αλεξανδρούπολη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22/11/2012 και ώρα 14.00-16.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, η προπόνηση της Εθνικής Παίδων υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή, Σωτήρη Δρίκου.
Στην προπόνηση ήταν παρόντες οι αθλητές: Κρουστάλλης Κωνσταντίνος, Τερζόγλου Γεώργιος (Ερμογένης Ξάνθης), Νικολαΐδης Δημήτριος (Ν. Βύσσα), Χατζηβλασσίου Αργύρης (Α.Ε. Κομοτηνής), Τσέλιος Παρασκευάς, Χριστουηλίας Χρήστος, Χαραλαμπίδης Σωκράτης, Κασαμπαλής Σταύρος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Παντήρης Νικόλαος (Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης), Λαχτάρας Γεώργιος (Α.Ο. Ορεστιάδος) και Μούχλιας Βασίλειος (Έβρος Σουφλίου).

Τον Προπονητή και τους αθλητές της Εθνικής, υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας κ. Στράτος Μαρασλής, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την προπόνηση, ο Σωτήρης Δρίκος συναντήθηκε με τον Μάκη Δημητριάδη, με τον οποίο συζήτησε επί μακρόν, θέματα σχετικά με την Εθνική ομάδα των Παίδων.