Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Έπαιξαν» βόλεϊ στη Χρυσούπολη!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον συνάντηση με τις ακαδημίες της ομάδας των Θρακών από την Ξάνθη.
Με μεγάλη επιτυχία, για 7η συνεχόμενη χρονιά, οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών βόλεϊ του ΠΑΣ Θράκες και του ΑΟ Χρυσούπολης συναντήθηκαν στο  Κλειστό  Γυνμαστήριο  του  Λυκείου, για να δείξουν σε γονείς, προπονητές, και στους αντιπάλους τι έμαθαν όλο αυτό το διάστημα που ασχολούνται με το άθλημα.
Το χορό άνοιξαν τα τμήματα των παιδιών της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έβγαλαν τα «κοντάρια» τους και τις «ασπίδες» τους στο παρκέ και δεν άφηναν την μπάλα να πέσει ούτε μία στιγμή στο γήπεδο, στη συνέχεια σειρά πήραν τα μίνι της ομάδος της Γ’ και Δ’ τάξης που ξάφνιασαν με τη μαχητικότητά τους και την τεχνική τους.
Παρόντες σε όλη την προσπάθεια αυτή ήταν οι γονείς των λιλιπούτειων αθλητών. Ακούραστοι και αρκετά υπερήφανοι για τα καμάρια τους, οι προπονητές των ομάδων, που δεν σταμάτησαν ούτε για μία στιγμή να ενθαρρύνουν και να παροτρύνουν τους αθλητές για καλύτερη απόδοση και προσπάθεια, για τους Θράκες οι Γρούδος Φίλιππος και Αγγελακόπουλος Ευθύμιος και από τη Χρυσούπολη οι Κλοκίδου Σοφία και Πρεδμίρη Ευαγγελία.
Οι ακαδημίες του Α. Ο. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν άλλη μια εμπειρία σε συνθήκες αγώνα, έδωσαν τον καλό τους εαυτό και γρήγορα φάνηκε η ανωτερότητά τους.Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους. Τους ευχόμαστε πάντα νίκες.
Τα παιδιά που συμμετείχαν από τις ακαδημίες στο τουρνουά μίνι βόλει ήταν οι  Αδαλάκη  Άννα,    Αφεντούλη  Έρη,    Ασλανίδου  Άννα,    Γεωργούση  Αναστασία,,    Γκριτζελάκη  Ελένη,    Θεοδωρίδου  Κατερίνα,    Καμτσικλή  Δέσποινα,    Κουτσαγγελά  Μαρίνα,    Κουτσαγγελά  Νεφέλη,    Κουτσομύτη  Νικολέτα,    Κυριακίδου  Ελπίδα,    Πεντέρη  Μαρία,    Πόρναρη  Βασιλική,    Στεφανίδου  Ελένη,    Τοπαλίδου  Μαρία,    Τσοκακτσίδου  Σοφία,    Χοροζίδου  Αλίκη,    Αργυράκη  Σωτηρία,    Γεωργούση  Μαρία,    Ζαμπέλου Χριστίνα,    Καλούδη  Μαρία,    Καντζαρίδου  Ματίνα,    Κυριακίδου  Σοφία,    Νανάκου  Κάρμεν,    Παπαβασιλείου  Σοφία,    Πουλουκτσή  Δήμητρα,    Πουλουκτσή  Ζωή,    Σαριπαπατζίδου  Δήμητρα,    Χαριτωνίδου  Αλεξάνδρα,    Χύσα  Ελιγκέρτα  Χυσένη  Μαρία  και  ο  Παρμενίδης  Μάριος.