Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ειδικές Προκηρύξεις Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών 2013-2014


Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ. οι νέες Ειδικές Προκηρύξεις Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο (τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών), έχουν ΟΛΑ τα σωματεία που ανήκουν στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας.
Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα Σωματεία, να μελετήσουν προσεκτικά τις Ειδικές Προκηρύξεις και να αποστείλουν στα απευθείας στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., ή μέσω της Ένωσης, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2013, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη (για κάθε κατηγορία), «Δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας 2013-2014». Σε περίπτωση που η υποβληθεί η δήλωση απευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ., να αποστέλλεται αντίγραφο και στα γραφεία της Ένωσης.

Ο τρόπος διεξαγωγής της Α’ Φάσης (αριθμός κλήρωσης ζευγαριών σε κάθε αγωνιστική, τυχόν απευθείας πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική κλπ) θα καθοριστούν με Συμπληρωματικές Προκηρύξεις που θα εκδώσει η Ένωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση υποβολής των Δηλώσεων συμμετοχής από τα ενδιαφερόμενα Σωματεία. Συμπληρωματική Προκήρυξη που θα εκδώσει η Ένωση, μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής.
Όλες οι Προκηρύξεις είναι αναρτημένες στο site της Ομοσπονδίας, απ’ όπου μπορείτε να τις «κατεβάσετε». Σε περίπτωση που κάποιο Σωματείο, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου  να του αποσταλούν ταχυδρομικά.
Σας επισυνάπτουμε τα προβλεπόμενα έντυπα δήλωσης συμμετοχής και παρακαλούμε, για την έγκαιρη υποβολή τους, αφού μελετήσετε προσεκτικά τις Ειδικές Προκηρύξεις, όσο και τη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων2013-2014.