Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Διοργανώσεις beach volley Juniors 2014

Σας γνωρίζουμε ότι και φέτος, προβλέπεται η διοργάνωση περιφερειακών τουρνουά κατηγορίας Juniors Regional για αγόρια και κορίτσια με υποκατηγορίες για ηλικίες κάτω των 19 (Κ 19) και κάτω των 16 (Κ 16) ετών, που διεξάγονται σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με τις Τοπικές Ενώσεις.
Από τα τουρνουά αυτά θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια στους Τελικούς των Πρωταθλημάτων Beach Volley Εφήβων-Νεανίδων Κ 19, (που θα γίνει 1-3 Αυγούστου στην Πάτρα) και Παίδων-Κορασίδων Κ 16, (που θα γίνει 25-27 Ιουλίου στην Πάτρα).

Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να μας γνωρίσετε, αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Σωματείο σας, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωσή μας.
Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισης καθώς, τους αναλυτικούς όρους συνδιοργάνωσης και σημείωμα με τις καταληκτικές ημερομηνίες.
Για για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Beach-Volley της Ένωσής μας κύριο Ειρήναρχο Κεμανετζή (6977444463).