Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ειδικές Προκηρύξεις Β' Εθνικής Κατηγορίας - Εθνικών Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Ανδρών Γυναικών 2014-2015

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ. οι νέες Ειδικές Προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Β’ Εθνικής - Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Δ’ όμιλο (τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών) του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, έχουν τα σωματεία που ανήκουν στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ανώτερη κατηγορία.
Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα Σωματεία, να μελετήσουν προσεκτικά τις Ειδικές Προκηρύξεις και να αποστείλουν στα γραφεία της Ένωσης, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου 2014, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη (για κάθε κατηγορία), «Δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2014-2015».
Ο χωρισμός των ομάδων σε υποομίλους (εάν υπάρχουν), το σύστημα διεξαγωγής, το ύψος του παραβόλου συμμετοχής, καθώς και η ημερομηνία κλήρωσης για τον καθορισμό του προγράμματος θα καθοριστούν με Συμπληρωματικές Προκηρύξεις που θα εκδώσει η Ένωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση υποβολής των Δηλώσεων συμμετοχής από τα ενδιαφερόμενα Σωματεία.
Όλες οι Προκηρύξεις είναι αναρτημένες στο site της Ένωσης, απ’ όπου μπορείτε να τις «κατεβάσετε». Σε περίπτωση που κάποιο Σωματείο, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου  να του αποσταλούν ταχυδρομικά.
Σας επισυνάπτουμε τα προβλεπόμενα έντυπα δήλωσης συμμετοχής και παρακαλούμε, για την έγκαιρη υποβολή τους, αφού μελετήσετε προσεκτικά τις Ειδικές Προκηρύξεις, όσο και τη Γενική ΠροκήρυξηΠρωταθλημάτων 2014-2015.
Ειδική Προκήρυξη Β' Εθνικής - Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών 2014-2015
Ειδική Προκήρυξη Β Εθνικής - Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών 2014-2015
Δήλωση συμμετοχής Β' Εθνικής Ανδρών
Δήλωση συμμετοχής Β' Εθνικής Γυναικών