Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Οι νικητές των Regional Juniors K16 - ΠΑΙΔΕΣ (+video)

Συνεχίσθηκαν και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, την Κυριακή 02 Αυγούστου 2015  στην παραλία του Beach Bar «ΧΑΡΑΜΑ» στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 16, με τους αγώνες των ΠΑΙΔΩΝ (που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2000), για την Α’ περιφέρεια.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 9 ομάδες από την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, παρά το γεγονός ότι ακόμα τρεις ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή, αλλά για διάφορους λόγους δεν προσήλθαν να αγωνισθούν.
 Την πρώτη θέση κατέλαβαν τα αδέλφια Γιώργος και Ορφέας Τέλιος από την Αλεξανδρούπολη, που επικράτησαν στον τελικό των Μύρου Δημήτριου – Ποιμενίδου Χρήστου από την Αλεξανδρούπολη, με 2-0 σετ.
Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 ΠΑΙΔΩΝ που θα γίνουν την ερχόμενη βδομάδα στο Βόλο, όπως και οι χθεσινές νικήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Τους αγώνες του διημέρου, παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του βόλεϊ, που ενίσχυσαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητριών και των αθλητών.
Τους φιναλίστ συνεχάρησαν και τους απένειμαν μετάλλια ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ειρ. Κεμανετζής, ο Γ. Γραμματέας κ. Γιώρ. Ξενουδάκης, ο Αναπληρωτής υπεύθυνος ανάπτυξης beach volley κ. Παν. Παναγιωτίδης, ο εκπρόσωπος του χορηγού και συνδιοργανωτή «Ταβέρνα ΧΑΡΑΜΑ» κ. Άγγελος Πατσιώρας και οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών ΕΘΝΙΚΟΣ και ΑΜΑΖΟΝΕΣ, κ. Δημήτρης Ζλατιλίδης και κ. Ιωακείμ Δημητριάδης αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές – χορηγούς και όσους βοήθησαν εθελοντικά, με οποιοδήποτε τρόπο, συντελώντας στην επιτυχημένη διεξαγωγή των Τελικών της Α’ Περιφέρειας.