Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αυλαία με Παγκορασίδες στον Αμυγδαλεώνα!

Με δύο... διαδικαστικές συναντήσεις και μια που θα κρίνει… Τίτλο, ολοκληρώνονται την Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 όλα τα Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Η συνάντηση, από το αποτέλεσμα της οποίας, θα… «βγει» η Πρωταθλήτρια ομάδα στις Παγκορασίδες, θα διεξαχθεί στον Αμυγδαλεώνα, μεταξύ του τοπικού Α.Ο. και των Αμαζόνων.
Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής Βαθμολογία, ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, προκειμένου να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσει με 3-0 σετ ή 3-1 σετ με την συνολική όμως διαφορά πόντων στη δεύτερη περίπτωση (3-1), να είναι πάνω από 14. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, οι Αμαζόνες κατακτούν τον Τίτλο για τις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ της Α’ Περιφέρειας.
Τέλος, το 4ο τουρνουά Junior για ΚΟΡΙΤΣΙΑ και το 1ο για ΑΓΟΡΙΑ θα διεξαχθεί από τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ και τον ΕΘΝΙΚΟ στην Αλεξανδρούπολη (κλειστό Μαΐστρου).
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα, με τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής όλων των αγώνων.
Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για τα Προγράμματα, τα Αποτελέσματα και τις Τρέχουσες Βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων, κάνοντας απλά… κλικ… ΕΔΩ.

ΗΜΕΡΑ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΟΜΑΔΕΣ
ΣΕΤ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ play-off

Σάββατο
23-Απρ-16
15:00
Σουφλίου
Εβρος
-
Καβάλα




Κομοτηνής
Κομοτηνή
-
Αθλος
3-0 Α.Α.
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ play-off

Δευτέρα
25-Απρ-16
13:00
Αμυγδαλεώνα
Καβάλα
-
Αμαζόνες

Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ play-off

Δευτέρα
25-Απρ-16
16:00
Αμυγδαλεώνα
Αμυγδαλεώνας
-
Αμαζόνες