Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Καλή επιτυχία σε Εθνικό & Έβρο

Με την ευκαιρία της έναρξης της Προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ, εύχονται στους εκπρόσωπους της Ένωσής μας, τον Πρωταθλητή ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟ Αλεξ/πολης και τον δευτεραθλητή ΑΣΑ ΕΒΡΟ Σουφλίου, καλή επιτυχία στην προσπάθειά των αθλητών, προπονητών και ανθρώπων των δύο Σωματείων μας, να προκριθούν στην ημιτελική φάση και στη συνέχεια στο final 4 των ΠΑΙΔΩΝ.
Ο Έβρος θα αγωνισθεί στο Γ. Κατσάνης για τον Α’ όμιλο με τον ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (25/4), τον ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ (26/4) και τον ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (27/4).
Ο Εθνικός θα αγωνισθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης για τον Β’ όμιλο με τον ΑΠΣ ΑΙΑΣ (25/4), τον ΠΑΣ ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (26/4) και τον ΑΣ ΕΛΠΙΣ (27/4).
Τέλος, εκφράζουμε την πλήρη κατανόηση στην διαμαρτυρία και την υποστήριξή μας, στα αιτήματα που κατέθεσαν εγγράφως προς την Ομοσπονδία, τόσο ο Έβρος Σουφλίου, όσο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τον τρόπο επιλογής της Θεσσαλονίκης, ως τόπου διεξαγωγής των αγώνων.