Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Πολύ επιτυχημένη η διοργάνωση των Κορασίδων στην Καβάλα

Το Σάββατο 7 Μαΐου, ολοκληρώθηκε στην Καβάλα, το τετραήμερο τουρνουά της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης στον 1ο και 2ο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015-2016.
Οι οχτώ (8) ομάδες από τα Γιάννενα, Τρίκαλα. Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα, στα δεκατέσσερα (14) συνολικά παιχνίδια που έδωσαν, πρόσφεραν ένα σπουδαίο σε ποιότητα αγωνιστικό θέαμα, με τον Ασκληπιό Τρικάλων και τους Μακεδόνες Αξιού, να πανηγυρίζουν στο τέλος την πρόκρισή τους στο final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες, προπονητές και τους ανθρώπους όλων των  Συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Αυτό όμως που εντυπωσίασε, όλους όσους παρακολούθησαν τις συναντήσεις  στο κατάμεστο κλειστό της Καλαμίτσας, (από τους φιλάθλους της Καβάλας, από τους πολυάριθμους γονείς-συνοδούς των φιλοξενούμενων Σωματείων, από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Κορασίδων και Νεανίδων, από τις αθλήτριες, προπονητές και ανθρώπους Συλλόγων της Α’ Περιφέρειας, από την Δήμαρχο Καβάλας, ακόμα και από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας), ήταν η φιλοξενία και τεράστια οργανωτική επιτυχία των αγώνων.
Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Αθλητικού Ομίλου Καβάλας, που διεκδίκησαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν με άριστο τρόπο τη διοργάνωση που ανέλαβαν, ξεπερνώντας δυσκολίες και προβλήματα μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια που είχαν στη διάθεσή τους.