Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πολύ όμορφη η διοργάνωση των Κ16 & Κ19 του Juniors Regional 2016

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των τουρνουά Juniors Regional 2016 της Α’ Περιφέρειας, τόσο στην κατηγορία Κ16 (Κορασίδων & Παίδων), όσο και στην κατηγορία Κ19 (Νεανίδων & Εφήβων), που διεξήχθησαν το τριήμερο Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στην Δημοτική πλαζ (πρώην ΕΟΤ) Αλεξανδρούπολης.
Πρωταθλήτριες/τές της Ένωσης, που θα την εκπροσωπήσουν στους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στην Αθήνα, αναδείχθηκαν ανά κατηγορία οι:
Κ 16 (γεννηθέντων μετά την 1/1/2001)
Κορασίδων
Δημητριάδου Αγαθή & Παναγιωτίδου Έλενα, μετά την επικράτηση τους με 2-0 των Σταματοπούλου Βάιας & Δεβετζή Πολυξένης.
Παίδων
Χατζίδης Λάμπρος & Ποιμενίδης Χρήστος, μετά την επικράτηση του με 2-0 των Ηλιακόπουλου Ν. & Ποτουρίδη Μ.
Κ 16 (γεννηθέντων μετά την 1/1/1998)
Νεανίδων
Μπαρή Δομηνίκη & Μαμούγκα Έλενα, μετά την επικράτηση τους με 2-0 των Σιδηροπούλου Μαρίας & Κοσμίδου Χριστίνας.
Εφήβων
Ποιμενίδης Νίκος & Μούρος Δημήτρης, μετά την επικράτηση του με 2-0 των Αναστασόπουλου Κώστα & Μύρου Δημήτρη.
Οι συμμετοχές στο τουρνουά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με πλήρη 8αρια ταμπλό σε όλες τις κατηγορίες και διεξαγωγή μάλιστα προκριματικών στο Κ16 Κορασίδων την πρώτη μέρα.
Ο κύριος όγκος των αθλητών ήταν από την Αλεξανδρούπολη, με συμμετοχές επίσης από Ν. Βύσσα, Ορεστιάδα, Κομοτηνή και Αμυγδαλεώνα.
Μεγάλη ήταν επίσης και η παρουσία των θεατών καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων, που χειροκρότησαν τις όμορφες προσπάθειες των αθλητών.
Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους, τόσο σε χορηγικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο τους:
ΤΙΕΔΑ, Beach food bar «ΚΑΤΑΡΤΙ», GALA Μπαντιανίδης, «ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΑΠ. ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ», ΓΣΓ ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης, ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξ/πολης, ΑΟ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Μαΐστρου Αλεξ/πολης 2011, ΓΕΑ, ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Αλεξ/πολης, ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσωπική τους καθημερινή πολύτιμη παρουσία και προσφορά τους: Βαγγέλη Ελλενίδη, Σίμο Χαρπαντίδη, Μάκη Δημητριάδη, Τάσο Τοκαμάνη, Κυριάκο Μαρίνο, Τάκη Παναγιωτίδη, τους γονείς των παιδιών και βέβαια τον Γιάννη Ανδρεάδη (Τεχνικό υπεύθυνο του τουρνουά), για την άρτια διεξαγωγή του.
Ευελπιστούμε, η συλλογική αυτή προσπάθεια να συνεχισθεί και να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον, με συμμετοχές από όλη την Περιφέρεια.
Καλή επιτυχία στις Πρωταθλήτριες ομάδες στην τελική Πανελλήνια φάση των Κατηγοριών τους.

Φωτογραφικό υλικό στο Facebook της Ένωσης