Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τελικοί Κ 19 Regional Juniors 2017 - Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης (πρώην ΕΟΤ) (upd)

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2017 για την Α’ περιφέρεια, Κ 19 (Εφήβων – Nεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1999), θα διεξαχθούν το Σάββατο 08 & την Κυριακή 09 Ιουλίου 2017, στη Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης (πρώην ΕΟΤ) στην Αλεξανδρούπολη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι ηλεκτρονικά στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ, ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται. (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2017) και δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή  στο mail: epesthr1@otenet.gr, ή στο fax 2551034030, υποβάλοντας τις δηλώσεις συμμετοχής των, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 05 Ιουλίου 2017, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 08/7/2017 και ώρα 09:00. Για την συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα πάρουν μέρος εκπροσωπώντας την Α’ Περιφέρεια στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί 22-23 Ιουλίου 2017 στη Χίο, εφόσον υπάρξει minimum συμμετοχή οχτώ (8) ομάδων στο πρωτάθλημα της περιφέρειας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και στο συγκεκριμένο φύλο.