Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Juniors Regional 2018 (upd)

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2018 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 17) και Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19).
Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων – Κορασίδων (Κ 17) που θα διεξαχθεί στις 27 – 29 Ιουλίου 2018, στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19), που θα διεξαχθεί στις 3-5 Αυγούστου 2018, στις Ράχες Φθιώτιδος.
Με την Ειδική Προκήρυξη της Ένωσης, που θα κοινοποιηθεί, μόλις εγκριθεί από την Ε.Ο.ΠΕ., οι Τελικοί της Περιφέρειας προβλέπεται να γίνουν για την Κατηγορία Κ-17 το διήμερο 14-15 Ιουλίου 2018 και για την Κατηγορία Κ-19 το διήμερο 21-22 Ιουλίου 2018.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον από  Σωματεία της Ένωσης, μόνα ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional, OPEN ή FINAL, να το δηλώσει στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν.
Υπενθυμίζεται ότι,  για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.
 Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ).  Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού.
Για περισσότερες  χρήσιμες πληροφορίες στο blog της Ένωσης και τηλεφωνικά (τις καθημερινές) στην Ένωση.