Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Οι πρωταθλητές & πρωταθλήτριες των Juniors Regional Κ19

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, στο YachtClub Beach bar  στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, το τουρνουά beach volley Juniors Regional 2018 της Α’ Περιφέρειας (Κατηγορία Κ-19) για Εφήβους & Νεάνιδες, που συνδιοργάνωσαν ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και το YachtClub υπό  την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.
Στον τελικό των Εφήβων, οι ΧΑΤΖΙΔΗΣ Λάμπρος/ΤΕΛΙΟΣ Γιώργος, επικράτησαν στον Τελικό των ΜΥΡΟΥ Δημήτρη/Ποιμενίδη Χρήστου, με 2-0 σετ (21-18, 21-17) σε 45’. Οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία/ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Ελένη επικράτησαν των  ΖΥΓΕΡΙΔΟΥ Ηλιάνας/ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Βάγιας, με 2-1 σετ (15-21, 21-15, 15-12), σε 48’ και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Κ-19, σε Εφήβους και Νεάνιδες, αντίστοιχα.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 4 ζευγάρια Εφήβων και 12 Νεανίδων, που αγωνίσθηκαν με το σύστημα διπλού αποκλεισμού.
Οι νικητές και οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση και  διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό  του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί 03-05 Αυγούστου 2018 στις Ράχες Φθιώτιδος.
Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους φιναλίστ και τις ομάδες που αγωνίσθηκαν στα ημιτελικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής, το μέλος του Δ.Σ. Τάκης Παναγιωτίδης, το μέλος της Ε.Π. Κώστας Τσουκαλάς, οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Καβάλας Μιχάλης Πυριλίδης & Γιώργος Χατζής και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος για το YachtClub.
Πολλές ευχαριστίες, σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά, στο TMHMA EΘEΛONTΩN ΣAMAPEITΩN, ΔIAΣΩΣTΩN KAI NAYAΓOΣΩΣTΩN KABAΛAΣ, στον  Δημήτρη Δήμου από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν Μακ/νίας,  στους Γιάννη Ανδρεάδη, Μάκη Δημητριάδη, Γιώργο Μόκαλη, Μπάμπη Σταματόπουλο, για την πολύτιμη βοήθειά τους στις διαιτησίες των αγώνων, στον Μιχάλη Πυριλίδη και Ελένη Οικονομίδου, για την υποστήριξη όλης της εκδήλωσης και στον Νίκο Αγγελόπουλο για τη γενικότερη προσφορά του.







Φωτογραφίες από το facebook της Ένωσης