Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Γαία Δράμας, βασίλισσα στις Νεάνιδες!


Σε ένα πολύ όμορφο τελικό, που ολοκλήρωσε το διήμερο Final-4 των Νεανίδων, στη Δράμα, η ΓΑΙΑ κατάκτησε το πρωτάθλημα ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2018-2019 της Α’ Περιφέρειας, αφού επεκράτησε της (περσινής πρωταθλήτριας) Νίκης Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ (27-25, 25-17, 25-21).
Στον μικρό τελικό, ο ΑΟ Καβάλα επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Χρυσούπολης με 3-1 σετ (25-19, 25-15, 16-25, 25-19) και κατέκτησε την Τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια στη Γαία για την κατάκτηση του τίτλου και ευχές για ανάλογη πορεία στη β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια επίσης στη Γαία, για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά.
Το κύπελλο απένειμε στην πρωταθλήτρια, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ειρήναρχος Κεμανετζής. Τα μετάλλια, τα διπλώματα και τα αναμνηστικά (στους διαιτητές του τουρνουά, στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δράμας, τον Κωνσταντίνο Αθανασιάδη και την διοργανώτρια Γαία Δράμας) απένειμαν, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Γιώργος Ξενουδάκης, ο Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης, Κων/νος Τσουκαλάς,  το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Γαία, Θανάσης Κάππας και ο Πρόεδρος της Νίκης Συμεών Χαρπαντίδης.  
Δείτε τα συνοπτικά αποτελέσματα και την Τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα ΝΕΑΝΙΔΩΝ, Εδώ.
Δείτε επίσης φωτογραφικά στιγμιότυπα από το διήμερο τουρνουά, στο fb της Ένωσης.