Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Πρωταθλητές ο Φοίνικας, ο ΑΟ Ορεστιάδας και ο… ΑΟ Ορεστιάδας!


Τρεις πρωταθλητές αναδείχτηκαν μετά την ολοκλήρωση των 12 αγώνων του Σαββατοκύριακου 06 & 07 Απριλίου 2019, για τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια Ε.Ο.ΠΕ., για την αγων. περίοδο 2018-2019.
Ο Φοίνικας μετά τη νίκη του επί της ΑΕ Κομοτηνής, κατέκτησε τον τίτλο στις Γυναίκες και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τον φετινό του στόχο στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν, για την άνοδό του στην Α2 Γυναικών.
Στους Παίδες, ο ΑΟ Ορεστιάδας νίκησε και μέσα στην Αλεξανδρούπολη τον Εθνικό και κατέκτησε πανηγυρικά το Πρωτάθλημα και θα εκπροσωπήσει την Ένωση, μαζί με τον 2ο Εθνικό, στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων, με την ελπίδα και την ευχή όλων μας, μία από τις δύο ομάδες μας, να κάνει το… repeat για την Α’ Περιφέρεια!
Στους Παμπαίδες, ο ΑΟ Ορεστιάδας έχοντας κερδίσει τον Ερμογένη ήταν ήδη Πρωταθλητής από το Σάββατο και η ήττα του από τον Εθνικό-1, δεν είχε ιδιαίτερη σημασία.
Στις Παγκορασίδες Ε θα γνωρίζουμε την επόμενη (τελευταία) αγωνιστική, ποια θα είναι η πρώτη και ποια η δεύτερη από την Καβάλα-2 και τον ΓΣ Δράμας-2, που έχουν ήδη προκριθεί στο άτυπο Final-4.
Δείτε παρακάτω τα συνοπτικά αποτελέσματα της αγωνιστικής.
Δείτε επίσης, το ενημερωμένο πρόγραμμα αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ένωση, με τα αποτελέσματα και τις τρέχουσες βαθμολογίες, στη σελίδα μας «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2018-2019».
ΑΝΔΡΩΝ


ΣΕΤ
Ελπίς Σερρών
-
Έβρος
3-0 ΑΑ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ P. O.



Αμαζόνες
-
Γαία Δράμας
1-3
Φοίνικας
-
ΑΕ Κομοτηνής
3-0
ΠΑΙΔΩΝ



Εθνικός
-
ΑΟ Ορεστιάδας
 1-3
ΑΟ Σερρών
-
Έβρος
3-0 ΑΑ
Άθλος
-
ΑΕ Κομοτηνής
3-0
Π/ΠΑΙΔΩΝ



ΑΟ Ορεστιάδας
-
Ερμογένης
3-0
Εθνικός1
-
ΑΟ Ορεστιάδας
3-0
Άθλος
-
Εθνικός2
3-0
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ε



ΑΟ Καβάλα2
-
Γαία Δράμας2
3-0
Ελπίς Σερρών2
-
ΑΟ Καβάλα3
0-3
ΓΣ Δράμας3
-
ΓΣ Δράμας2
0-3
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤ

Ακαδημία2
-
Αμαζόνες2
3-2