Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ερμογένης, Αμαζόνες και ΑΟ Καβάλα από… χρυσό!

Με τον ΑΣ Ερμογένη να κάνει το… άλμα στην Α2 Ανδρών, τις Αμαζόνες να κατακτούν το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων, τον ΑΟ Καβάλα-2 να κυριαρχεί στο άτυπο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων, αλλά και τον Φοίνικα να χάνει στο νήμα (και με πολλά… παράπονα) την άνοδο στην Α2 των Γυναικών, ολοκληρώθηκαν για τις ομάδες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο Ερμογένης με 3 νίκες στους τέσσερις αγώνες που έδωσε στο τουρνουά ανόδου της Σκύδρας, θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 Ανδρών.
Οι Αμαζόνες Μαΐστρου, κατέκτησαν πανάξια το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων της περιφέρειας μας, νικώντας σε ένα πανέμορφο τελικό (που φιλοξένησε άψογα στο γήπεδό του ο ΑΟ Νέας Βύσσας), τον ΑΟ Καβάλα με 3-1 σετ. Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, ο ΑΟ Νέας Βύσσας «πήρε» την 3η θέση του πρωταθλήματος, αφού επικράτησε με 3-0 του ΓΣ Δράμας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τα κορίτσια του Μάκη Δημητριάδη, είναι ο πρώτος επίσημος τίτλος, σε κάθε διοργάνωση σάλας, στα οχτώ χρόνια που δραστηριοποιείται ο Σύλλογος των Αμαζόνων.
Στο πιλοτικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων, ο ΑΟ Καβάλα-2 νικώντας στον τελικό τον Φοίνικα-2 με 3-1 σετ. Ο Ερμογένης-2, νικώντας με 3-2 τον ΓΣ Δράμας-2, κατέκτησε την 3η θέση.
Ολοκληρώθηκε λοιπόν, ο «Μαραθώνιος» όλων των Πρωταθλημάτων 2018-2019 που διοργάνωσε η Α’ Περιφέρεια, που περιελάμβανε συνολικά 443 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες.
Δείτε παρακάτω τα συνοπτικά αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, καθώς επίσης, τα αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες, όλων των Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε η Ένωση, στη σελίδα μας «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2018-2019».
Καλή συνέχεια στις ομάδες μας που μας εκπροσωπούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ραντεβού στις παραλίες για τα πρωταθλήματα Beach Volley.

Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ F-4

ΗΜ/ΚΟΣ 1

Σουφλίου
Νέα Βύσσα
-
Αμαζόνες1
0-3
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ F-4

ΗΜ/ΚΟΣ 2

Καβάλας
ΑΟ Καβάλα1
-
ΓΣ Δράμας1
3-0
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ F-4

Μ. ΤΕΛΙΚΟΣ

Ν. Βύσσας   
Νέα Βύσσα
-
ΓΣ Δράμας1
3-0
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ F-4

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ν. Βύσσας  
Αμαζόνες1
-
ΑΟ Καβάλα1
3-1
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Ε-ΣΤ)

Μ. ΤΕΛΙΚΟΣ

Μαΐστρου
ΓΣ Δράμας2
-
Ερμογένης2
2-3
Π/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Ε-ΣΤ)

ΤΕΛΙΚΟΣ

Μαΐστρου
ΑΟ Καβάλα2
-
Φοίνικας2
3-1
ΕΞ
ΑΝΑΒΟΛΗΣ

10η ΑΓΩΝ/ΚΗ

Καβάλας
ΑΟ Καβάλα3
-
ΓΣ Δράμας3
3-2