Τρίτη 28 Μαΐου 2019

JUNIORS REGIONAL 2019

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλήματος Beach Volley 2019 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 17) και Εφήβων-Νεανίδων (Κ19).
Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων – Κορασίδων (Κ 17) που θα διεξαχθεί στις 26 – 28 Ιουλίου 2019, στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19), που θα διεξαχθεί στις 02-04 Αυγούστου 2019, στην Καλλιπάτειρα Ρόδου.
Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη της Ένωσης, που θα κοινοποιηθεί, μόλις εγκριθεί από την Ε.Ο.ΠΕ., οι πιθανότερες ημερομηνίες για τους Τελικούς της Περιφέρειας προβλέπεται να είναι για την Κατηγορία Κ-17 το διήμερο 13-14 Ιουλίου 2019 και για την Κατηγορία Κ-19 το διήμερο 20-21 Ιουλίου 2019, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι λίστες συμμετοχής των Τελικών.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από Σωματείο, ή άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν, να κατατεθεί στην Ένωση, προκειμένου να αποφασισθεί έγκαιρα ο/οι τόπος/οι διεξαγωγής των τελικών της Περιφέρειας.
Υπενθυμίζεται ότι,  για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες/ουσες αθλητές/τριες να είναι εγγεγραμμένοι/ες στο μητρώο Beach Volley τηςΕΟΠΕ. (δείτε ΕΔΩ τις σχετικές οδηγίες)
Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ).  Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού.
Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισης, καθώς και το συνοπτικό συμφωνητικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης.  
Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή των Προκηρύξεων, που μπορείτε να τις κατεβάσετε  από το blog της Ένωσης.
Για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ένωση.