Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Οι πρωταθλητές & πρωταθλήτριες των Juniors Regional Κ17


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στο YacSu Beach bar  στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης, το τουρνουά beach volley Juniors Regional 2019 της Α’ Περιφέρειας (Κατηγορία Κ-17) για Παίδες & Κορασίδες, που συνδιοργάνωσαν ο Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ και το YacSu Beach bar υπό  την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.
Οι ΠΑΤΛΑΚΑΣ Δημοσθένης/ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ Πέτρος, επικράτησαν στον Τελικό των ΜΗΛΙΑ Γεωργιου / ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ Κοσμα, με 2-0 σετ (21-16, 21-16) σε 35’, οι ΤΣΑΚΑΛΟΥ Κυριακή/ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Έλενα επικράτησαν στον Τελικό των  ΑΝΔΡΕΑΔΗ Άρτεμις/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σοφίας, με 2-0 σετ (21-10, 15-17), (σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε λόγω του καιρού και ολοκληρώθηκε σε 90’) και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Κ-17, σε Παίδες και Κορασίδες, αντίστοιχα.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 5 ζευγάρια Παίδων και 9 Κορασίδων, που αγωνίσθηκαν με το σύστημα διπλού αποκλεισμού.
Οι νικητές και οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση και  διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό  του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 26-28 Ιουλίου 2019 στη Κυανή Ακτή Πρέβεζας.
Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους φιναλίστ και τις ομάδες που αγωνίσθηκαν στα ημιτελικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ Γιώργος Μιχελής, υπό… βροχή.
Πολλές ευχαριστίες, σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά, στο TMHMA ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ του Ε.Ε.Σ., στον Άγγελο Βούλκο, στον  Δημήτρη Δήμου από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν Μακ/νίας,  στους Γιάννη Καβαρατζή, Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Θωμά Δημητριάδη, για την πολύτιμη βοήθειά τους στις διαιτησίες των αγώνων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ




ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ_ΠΑΙΔΩΝ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ



ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ_ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ