Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τα ταμπλό για τους τελικούς Κ 19 Juniors Regional 2018 (upd)

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στους Τελικούς JUNIORS REGIONAL K-19 της Α’ Περιφέρειας,  που θα γίνουν στο  YACHT CLUB Beach Bar της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας, το Σαββατοκύριακο  21 & 22 Ιουλίου.
Στους ΕΦΗΒΟΥΣ δήλωσαν συμμετοχή 4 ζευγάρια, εκ των οποίων το 1 από αυτά είχε βαθμολογία από την περσινή τους συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (Κ 19). Τα ζευγάρι αυτό κατέλαβε τη πρώτη θέση στην αρχική κατάταξη του ταμπλό και τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, κατέλαβαν τις θέσεις από 2 έως 4 στην αρχική κατάταξη.
Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά είναι Διπλού αποκλεισμού σε 4άρι ταμπλό.
Στις ΝΕΑΝΙΔΕΣ δήλωσαν συμμετοχή 12 ζευγάρια, εκ των οποίων τα 5 από αυτά είχαν βαθμολογία από την περσινή τους συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (Κ 19). Τα ζευγάρια αυτά κατέλαβαν τις 5 πρώτες θέσεις (ανάλογα με τη Βαθμολογία τους) στην αρχική κατάταξη του ταμπλό. Τα υπόλοιπα 7 ζευγάρια, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, κατέλαβαν τις θέσεις από 6 έως 12 στην αρχική κατάταξη.
Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά είναι Διπλού αποκλεισμού σε 12άρι ταμπλό.
Δείτε παρακάτω τους Πίνακες αρχικής κατάταξης, τα Προγράμματα και τα Κεντρικά ταμπλό για το τουρνουά. Σημειώνεται, ότι ανάλογα με τη ροή των αγώνων, στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις, ως προς την ώρα έναρξης των συναντήσεων.
ΠΡΟΣΟΧΗ.

α) Η Τεχνική Σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 09:45
β) Όσα δικαιολογητικά δεν έχουν υποβληθεί από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες, πρέπει να προσκομισθούν πριν την έναρξη της Τεχνικής Σύσκεψης. Εξυπακούεται πως δεν θα γίνει δεκτή (και θα αφαιρεθεί από το κυρίως ταμπλό) συμμετοχή που δεν πληροί τους όρους συμμετοχής του τουρνουά.
γ) Η αρχική κατάταξη και το Πρόγραμμα των Νεανίδων έχουν ανανεωθεί/ενημερωθεί, επειδή εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθησαν βαθμοί της προηγούμενης χρονιάς στην αθλήτρια ΚΟΣΜΙΔΟΥ Χρ.