Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Οι πρωταθλήτριες των Juniors Regional Κ17

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, στο Beach bar Cocos στην Κεραμωτή, το τουρνουά beach volley Juniors Regional 2018 της Α’ Περιφέρειας στην Κατηγορία Κ-17 για Κορασίδες, που συνδιοργάνωσαν ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και το Cocos Beach bar υπό  την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.
Στον τελικό, οι ΖΥΓΚΕΡΙΔΟΥ Ηλιάννα - ΚΟΣΜΙΔΟΥ Χριστίνα, επικράτησαν των ΜΟΚΑΛΗ Γεωργίας - ΜΟΚΑΛΗ Δήμητρσς, με 2-0 σετ (21-13, 22-20), σε 48’ και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Κ-17.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 15 ζευγάρια που αγωνίσθηκαν με το σύστημα διπλού αποκλεισμού σε 16άρι ταμπλό.
Οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση και  διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό  του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 27-29 Ιουλίου 2018 στη Κυανή Ακτή Πρέβεζας.
Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους φιναλίστ και τις ομάδες που αγωνίσθηκαν στα ημιτελικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Καβάλας Μιχάλης Πυριλίδης και ο Θεόφιλος Λεπίδας για το Coco B. C.
Πολλές ευχαριστίες, σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά (που για πρώτη φορά διοργανώθηκε εκτός της έδρας της Ένωσης), στον  Δημήτρη Δήμου από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν Μακ/νίας, και σε όλους τους γονείς και τους προπονητές των παιδιών για την άψογη συμπεριφορά τους.





Φωτογραφικά στιγμιότυπα από:
τις απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων
την 1η μέρα του τουρνουά