Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΕΣΠΕ Θράκης - Ανατολικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 και ώρα 19:00, το Δ.Σ. της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας συνεδρίασε με θέματα που αφορούν τα οικονομικά των Ενώσεων, προτάσεις για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και τον ορισμό της Γ.Σ. της Ένωσης.
Η συζήτηση ξεκίνησε με ενημέρωση του Αντιπροέδρου της Ένωσης και μέλους του Δ.Σ της ΕΟΠΕ κ. Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου ο οποίος ανέλυσε τις οικονομικές σκέψεις - προοπτικές της ΕΟΠΕ για τη νέα αθλητική χρονιά και αφορούν στη μείωση κατά 20% του προϋπολογισμού όλων των Ενώσεων. Αυτό σημαίνει:
• Μείωση 20% σε όλα τα πρωταθλήματα.
• Μείωση 20% στα λειτουργικά έξοδα.
Αποφασίστηκε να συζητηθεί το θέμα σε επόμενο Δ.Σ. με συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση 20% του προϋπολογισμού της.
Για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις κατηγορίες των παμπαίδων και παγκορασίδων. Υπήρξαν τρεις προτάσεις, οι οποίες θα επεξεργασθούν κα θα δοθούν στα Σωματεία της Ένωσης, πριν από την έκτακτη Γενική Συνέλευση, που προβλέπεται να γίνει το 2ο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, αφού προηγηθεί το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.
Συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας μόνο ενός Συνδέσμου Διαιτητών την Ένωση, όπως προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις.
Για το σκοπό αυτό, την προσεχή βδομάδα, θα προσκληθούν τα δύο Δ.Σ. των Συνδέσμων στην έδρα της Ένωσης, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες ενοποίησης.