Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση στις Σέρρες με τα Σωματεία της περιοχής

Σε μια όμορφη εκδήλωση, η Ελπίδα Σερρών έκανε την Κυριακή 11/10/2015, την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο καθιερωμένος αγιασμός κι ένα μικρό τουρνουά σε παγκορασίδες και παίδες, συνέθεσαν  το πρόγραμμα της ημέρας.
Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μετά από το κάλεσμα της Ελπίδας Σερρών, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των Σωματείων, που συγκροτούν το Δυτικότερο τμήμα της Ένωσης.
Με την ευκαιρία αυτή, παράγοντες, προπονητές αθλήτριες και αθλητές από Α.Ο. Σερρών, Άρτεμις Σερρών, Α.Ο. Αμυγδαλεώνας και Ελπίδα ενημερώθηκαν σχετικά με τη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων 2015-16, εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία και έγινε μια ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων, προκειμένου να αντιμετωπίζονται ευκολότερα, οι δυσκολίες που πιθανόν θα προκύψουν.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του Προεδρείου στην Περιφέρειά μας, έγινε επίσης, επίσκεψη στην Ξάνθη και ενημέρωση για τα έργα ανακαίνισης που γίνονται στο γήπεδο που θα χρησιμοποιεί σαν έδρα ο Ερμογένης, καθώς και η απονομή του Κυπέλλου Πρωταθλήματος ΑΝΔΡΩΝ της προηγούμενης περιόδου στον Α.Ο. Σερρών.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Γεωργία Γεωργοπούλου και την Ελπίδα για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε, ότι αυτές οι «κατά περιοχές» συναντήσεις, θα γίνουν με όλα τα Σωματεία, καλύπτοντας σύντομα, όλη την έκταση της Α’ Περιφέρειας.