Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Γιορτή του βόλεϊ στον Αμυγδαλεώνα!

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, φιλοξένησαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με πολλή ζεστασιά και παλμό, τους δύο αγώνες, που ολοκλήρωσαν τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ένωσή μας, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Στην πρώτη συνάντηση, ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ, νίκησε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, τον Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ με 3-0 και σήκωσε το κύπελλο των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Η Καβάλα, την επόμενη βδομάδα, ως εκπρόσωπος της Ένωσης, θα δώσει τη μάχη της στην Προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Στην δεύτερη συνάντηση, σε ένα παιχνίδι-τελικό, που χάρισε πολλές συγκινήσεις, γέλια και δάκρυα, οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ κατέκτησαν τον τίτλο στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, αν και ηττήθηκαν με 3-1 από τον ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, επειδή αν και ισοβάθμησαν και στους μεταξύ τους αγώνες είχαν ίδια διαφορά σετ, υπερίσχυσαν με 9 πόντους (187-178) στην μεταξύ τους διαφορά.
Δείτε τα συνοπτικά αποτελέσματα όλων των αγωνιστικών, καθώς και τις ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, σε όλα τα Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Α’ Περιφέρεια, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.