Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Το ταμπλό για τις Κορασίδες στο Juniors RegionaL K-17 (upd)

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στους Τελικούς JUNIORS REGIONAL K-17 της Α’ Περιφέρειας,  που θα γίνουν στο Coco Beach Club της Κεραμωτής  το Σαββατοκύριακο  14 & 15 Ιουλίου.
Στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ δήλωσαν συμμετοχή 15 ζευγάρια, εκ των οποίων τα 6 από αυτά είχαν βαθμολογία από την περσινή τους συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (Κ 17). Τα ζευγάρια αυτά κατέλαβαν τις 6 πρώτες θέσεις (ανάλογα με τη Βαθμολογία τους) στην αρχική κατάταξη του ταμπλό. Τα υπόλοιπα 9 ζευγάρια, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, κατέλαβαν τις θέσεις από 7 έως 15 στην αρχική κατάταξη.
Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά είναι Διπλού αποκλεισμού σε 16άρι ταμπλό.
Στους ΠΑΙΔΕΣ, επειδή η συμμετοχή ζευγαριών δεν είναι ικανοποιητική, δόθηκε παράταση μέχρι και αύριο (Παρασκευή), για την υποβολή των δηλώσεων.
Δείτε παρακάτω τον Πίνακα αρχικής κατάταξης, το Πρόγραμμα και το Κεντρικό ταμπλό για το τουρνουά των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Σημειώνεται, ότι ανάλογα με τη ροή των αγώνων, στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις, ως προς την ώρα έναρξης των συναντήσεων.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Επειδή το Αγωνιστικό Πρόγραμμα ξεκινά στις 11.00, η Τεχνική Σύσκεψη θα ξεκινήσει λίγο μετά από τις 10:00
Για τους ΠΑΙΔΕΣ, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, εφόσον ολoκληρωθούν οι συμμετοχές.