Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 13/11) μέσω της πλατφόρμας Zoom, τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Ένωσης με τους εκπροσώπους των Σωματείων, της Επιτροπής Διαιτησίας και του ΣΥΔΠΕ Θράκης & Αν. Μακεδονίας.
Στη «συνάντηση», που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 16 Σωματείων (από τα συνολικά 24 που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα), τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, το Προεδρείο του ΣΥΔΠΕ και της Ένωσης, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα όλων των συμμετεχόντων, όπως προβλέπονται στους Κανονισμούς (Πρωταθλημάτων, Διαιτησίας. Πειθαρχικού Δικαίου, Ανάπτυξης), τις Εγκυκλίους και τις Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα που έχουν σχέση με τη εύρυθμη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, με τις συμπεριφορές όλων των εμπλεκόμενων (αθλητές/τριες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, φίλαθλοι) και έγινε ευρεία συζήτηση πάνω σε θέματα που τέθηκαν κυρίως, από τους εκπροσώπους των Σωματείων.
Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, φιλοδοξώντας να υπάρξει συμμετοχή του συνόλου των Σωματείων της Ένωσης.