Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Σχολή Προπονητών Πετοσφαίρισης Γ' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα

Εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η λειτουργίας σχολής προπονητών βόλεϊ Γ' κατηγορίας στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην Λάρισα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν παραπάνω πληροφορίες στη σελίδα της Γ.Γ.Α. (ΕΔΩ) και η υποβολή αιτήσεων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2024.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ


Οι Αιτήσεις
θα υποβάλλονται στην ΕΟΠΕ  (agonistiko@volleyball.gr)  ή την Ένωση (espethr.anm@gmail.com), ανάλογα με την κατηγορία στην οποία συμμετείχε το Σωματείο του Υποψηφίου, οι οποίοι εκδίδουν αντίστοιχα την Βεβαίωση.
Συνιστάται εάν κάποιος ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τα 5 έτη σε μια Ένωση  να ζητά την βεβαίωση από την Ένωση αυτή. Για τα Πρωταθλήματα που διεξάγονταν από Τοπικές Επιτροπές οι Αιτήσεις κατατίθενται στην ΕΟΠΕ και οι Βεβαιώσεις εκδίδονται από την ΕΟΠΕ, με στοιχεία που κοινοποιούνται από την Τοπική Επιτροπή.

Το Παράβολο Αίτησης για βεβαίωση Αθλητικής Εμπειρίας ορίζεται στο ποσό των 20.00 € και κατατίθεται στον Φορέα που κατατίθεται και η Αίτηση Χορήγησης Βεβαίωσης. 

Για την περίπτωση αθλητικής δραστηριότητας υποψηφίου έως το 1999 κατά την οποία τα φύλλα αγώνα έχουν ολικά ή μερικά καταστραφεί ή χαθεί, η αθλητική εμπειρία αποδεικνύεται με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου αθλητή, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 (Α’ 75) ότι έχει συμπληρώσει πενταετή αγωνιστική δραστηριότητα κατά την επίμαχη περίοδο, συνοδευόμενη υποχρεωτικά από βεβαίωση της οικείας εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας, με την οποία βεβαιώνεται: (α) η πενταετής αγωνιστική δράση του ενδιαφερόμενου αθλητή εντός του διαστήματος έως το 1999 και (β) η καταστροφή ή απώλεια των σχετικών αποδεικτικών φύλλων αγώνα, με αναφορά στον ακριβή χρόνο και στα αίτια της καταστροφής ή απώλειας.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ  ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ