Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2023-2024

 

Στο τελευταίο Διοικητικό της Συμβούλιο, η Ένωση επικύρωσε τις τελικές βαθμολογίες για τα Πρωταθλήματα 2023-2024 που διοργάνωσε η Α’ Περιφέρεια και ανακηρύσσει ανά πρωτάθλημα, τις παρακάτω Πρωταθλήτριες ομάδες.

Πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ
Πρωταθλήτρια ομάδα στον Δ’ όμιλο της Β’ Εθνικής ΑΝΔΡΩΝ, αναδείχθηκε ο Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε ένα όμιλο, συμμετείχαν πέντε (5) ομάδες και διεξήχθησαν είκοσι (20) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Γ.Ε. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και την τρίτη ο Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.

Πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Πρωταθλήτρια ομάδα στον Δ’ όμιλο της Β’ Εθνικής ΓΥΝΑΙΚΩΝ, αναδείχθηκε ο Γ.Σ.Γ. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε δύο ομίλους και Final-4, συμμετείχαν δώδεκα (12) ομάδες και διεξήχθησαν εξήντα τέσσερεις (64) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α.Σ. ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ και την τρίτη ο Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ.

Πρωτάθλημα ΑΓΟΡΙΑ Κ21 (ΕΦΗΒΩΝ)
Πρωταθλητής ΕΦΗΒΩΝ αναδείχθηκε ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε ένα όμιλο και Final-4, συμμετείχαν πέντε (5) ομάδες και διεξήχθησαν δεκατέσσερις (14) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και την τρίτη ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Πρωτάθλημα ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ20 (ΝΕΑΝΙΔΩΝ)

Πρωταθλητής ΝΕΑΝΙΔΩΝ ο Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε τρεις ομίλους και Final-4, συμμετείχαν δέκα (10) ομάδες και διεξήχθησαν δεκαέξι (16) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και την τρίτη ο Γ.Σ.Γ. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ.

Πρωτάθλημα ΑΓΟΡΙΑ Κ18 (ΠΑΙΔΩΝ)

Πρωταθλητής ΠΑΙΔΩΝ αναδείχθηκε ο Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε δύο (2) ομίλους και Final-4, συμμετείχαν οχτώ (8) ομάδες και διεξήχθησαν δεκαέξι (16) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ   και την τρίτη ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.

Πρωτάθλημα ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ18 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
Πρωταθλητής ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αναδείχθηκε ο Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε τέσσερεις ομίλους και Final-4,  συμμετείχαν είκοσι έξη (26) ομάδες και διεξήχθησαν εκατό σαράντα οχτώ (148) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Γ.Σ.Γ. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και την τρίτη ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.

Πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Πρωταθλητής ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ αναδείχθηκε ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε ένα όμιλο, συμμετείχαν τέσσερις (4) ομάδες και διεξήχθησαν δώδεκα (12) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και την τρίτη ο Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Πρωταθλητής ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αναδείχθηκαν ο Α.Ο. ΑΜΑΖΩΝΕΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη σε τέσσερεις ομίλους και Playoff,  συμμετείχαν εικοσιτέσσερις (24) ομάδες και διεξήχθησαν εκατό εκατόν τριάντα (130) αγώνες, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο  Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και την τρίτη ο Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ.