Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο Εθνικός νικητής του 1ου STAR VOLLEY

Νικητής του πρώτου Πανελληνίου τουρνουά παμπαίδων, STAR VOLLEY, ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση ενάντια στον Ηρακλή.
Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, τόσο σε εξέλιξη, όσο και σε επίπεδο.
Η ομάδα του Ηρακλή αντιμετώπισε τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι επανάληψη αυτού της προηγούμενης μέρας στον όμιλο. Νικητής ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και αυτή την φορά, καθώς κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από 0-1 και μάλιστα έχοντας και ψυχολογικό ντεζαβαντάζ.
Στο πρώτο σετ ο Εθνικός προηγούταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του, μέχρι το 24-20. Εκεί ο Ηρακλής έκανε μεγάλη ανατροπή, με τους Σταυρακάκη και Κουκουμάκα, να δίνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους και να το κατακτούν με 27 – 25.
 Αυτόματα η ψυχολογία άλλαξε χέρια και οι αθλητές του Εθνικού κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Με αντεπίθεση διαρκείας κατέκτησαν τα τρία επόμενα σετ με 25-19, 25-13 και 25-23 έχοντας τον πασαδόρο Παντίρη σε τρομακτική μέρα και τον διαγώνιο της ομάδα Χαραλαμπίδη να είναι ασταμάτητος επιθετικά.
Το δεύτερο σετ κύλησε όπως το πρώτο, μόνο που η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να το γυρίσει και επικράτησε. Στο τρίτο σετ ο γηραιός κατέρρευσε. Επόμενο ήταν, αυτό να τελειώσει με 25-13 και ο Εθνικός να προηγηθεί 2-1. Στο τελευταίο σετ έγινε μεγάλη μάχη. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο- πόντο με τους Εβρίτες να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και να επικρατούν.
Τελικό 3-1 και τροπαιούχος του 1ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος STAR VOLLEY παμπαίδων ήταν o Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Πρωταγωνιστές; Είναι άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον. Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους νεαρούς του Εθνικού, ενώ ο Ηρακλής απέδειξε η καλή δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα συνεχίζεται.
Διαιτητές: Μαυρίδης – Παρασκευόπουλος
Τα σετ: 3 – 1(25 – 27, 25 – 19, 25 – 13, 25 - 23)
Εθνικός(Παντίρης): Παντίρης, Γιαννακίδης, Γκαρνέρας, Χαραλαμπίδης, Μπέλεζης, Κεσκίνης, λ – Παρασκευάς Ν., Τσέλιος
Ηρακλής(Γζουντέλης): Γραμμενούδης, Σταυρακάκης, Τζουμάκας, Τοσουνίδης, Κουκουμάκας, Σταυρίδης, λ – Μπουράκης, Μανωλόπουλος, Στεφανίδης, Φωτιάδης, Τσατσούλας

Από το www.volleynews.gr