Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο ΕΡΜΗΣ στην... Ιταλία!

Επέστρεψε η αποστολή των κορασίδων του Ερμή από του 30ο τουρνουά "Memorial Feruccio Cornachia" της Ιταλίας (6-9/4) για κορίτσια γεννηθέντα έως 1993.
Η αποστολή του Ερμή ήταν η δεύτερη την τελευταία πενταετία (μετά το 2007) που ταξίδεψε στην Porcia της Ιταλίας (60 χλμ από την Βενετία), άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους διοργανωτές τόσο αγωνιστικά, όσο και από άποψη πειθαρχίας και από τις μικρότερες ηλικιακά.

Κατάφερε να κερδίσει την Ιταλική Spes Conegliano (κορασίδες) ομάδα της Α1 Prima Squadra Ιταλίας με σκορ 2-1 (3 σετ στους ομίλους) και αφού έχασε με 2-1 από την μικτή Κροατίας και 3-0 από την Εθνική Σλοβενίας κατετάγη στην 3η θέση του 3ου ομίλου. Στον προκριματικό ηττήθηκε από την μικτή Baden-Wuttenmberg Γερμανίας με σκορ 3-0 και στον μικρό τελικό για την 13η θέση από την Έθνική Αγγλίας με σκορ 3-2.
Το τουρνουά αποτελούνταν από ομάδες ισχυρής δυναμικότητας (6 Εθνικές ομάδες και 6 μικτές κρατών) οπότε και το γεγονός οτι ο Ερμής ήταν η μικρότερης δυναμικότητας ομάδα (ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας) καθιστά την μοναδική νίκη του απέναντι στην Ιταλική ομάδα ιδιαίτερα σημαντική παράλληλα με τα σετ που κέρδισε από τα άλλα δύο παιχνίδια κε την μικτή Κροατίας 2-1 και την Εθνική Αγγλίας 3-2



ΕΡΜΗΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

ΕΡΜΗΣ - ΜΙΚΤΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ